TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİMİZİ İCRA ETTİK !

TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİMİZİ İCRA ETTİK !

24 Ocak 2023 Salı günü, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunda, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi-Karşıyaka Belediyesi iş birliğinde düzenlenen, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Koro Şeflerinden Hüseyin Tolu öncülüğünde Türk Sanat Müziği Korosu Konserimiz icra edildi.

 

Programa Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarımızdan Gülnur Ölçer ve Nuray Emekçi, Karşıyaka Belediyesi Meclis üyeleri, protokol üyeleri ve vatandaşlarımız katılım sağladı.

 

Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel sekiz'i solo olmak üzere toplam yirmi eser icra etti. Seyircilerin konsere olan yoğun ilgisi ve takdiri dikkat çekti.

 

Şef Hüseyin Tolu, konser sonunda korosu ile beraber Karşıyaka Halkına konser verdiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu dile getirirken kurum müdürümüz sayın Suat Korkmaz'a teşekkürlerini iletti. 

 

Emeği geçen ve katılım gösteren Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin'e, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarımızdan Gülnur Ölçer ve Nuray Emekçi'ye, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyelerine, protokol üyelerine ve bugünde bizi yalnız bırakmayıp gelen Karşıyaka Halkına sonsuz teşekkür ederiz !

24.01.2023 130

24-01-202324-01-202324-01-202324-01-2023