'ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BİZ DE ŞARKI SÖYLERİZ PROJESİ' KONSERİMİZİ SAHNELEDİK !

'ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BİZ DE ŞARKI SÖYLERİZ PROJESİ' KONSERİMİZİ SAHNELEDİK !

5 Ocak 2023 Perşembe Günü, Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Projesi kapsamında düzenlenen "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz Projesini" Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızla buluşturduk.

 

Programa Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Beyhan Gökdemir, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcımızdan Şenol Pek ve protokol üyeleri katılım sağladı.

 

Şef Uğur Tandemir'in yönetiminde olan Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu iki solo olmak üzere toplam on farklı Türk Sanat Müziği eserleri icra etti. Konser izleyicilerin eşliği ile daha neşeli bir hâle geldi ve büyük takdir gördü. Şef Uğur Tandemir konser sonunda korosu ile beraber önemli bir  projeye katkı verdiğinden dolayı çok memnun olduğunu ve Kurum Müdürümüz Sayın Suat Korkmaz'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Sahneyi Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu Şeflerinden Birkan Balcı ve Korosuna bıraktı.

 

TRT'de İzmir'i temsil eden Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu Şefi Birkan Balcı, yönetiminde olan Türk Sanat Müziği Korosu ile ikisi solo olmak üzere toplam on farklı Türk Sanat Müziği Eserleri icra etti. Şef Birkan Balcı ve TSM Korosu da sık sık izleyicilerimiz'in alkışlarıyla büyük takdir gördü ve konser izleyici eşliği ile beraber  çok daha neşeli bir hâle geldi.

 

Şef Birkan Balcı ve TSM Korosunun final yapmasıyla birlikte, Şef Uğur Tandemir ve TSM Korosu sahneye teşrif ederek, iki TSM Korosu ortaklığında " Karşıyaka İzmir'in Gülü " şarkısıyla final eserlerini icra ettiler. 

 

 

Final eserinden sonra Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Beyhan Gökdemir bu projenin önemini vurguladı ve Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezine her alanda başarılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve Şef Uğur Tandemir'e çiçek takdim etti ve konuşmalarını yapmak üzere Kurum Müdürümüz Suat Korkmaz'a sahneyi bıraktı.

 

Kurum Müdürümüz Suat Korkmaz konuşmalarında Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu'nu tebrik etti ve Türkiye ve İzmir genelinde en çok faaliyette bulunan Halk Eğitimi Merkezi'nin, "Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi" olduğunu belirtti. Yakın zamanda Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi TSM Koroları'nın 12 Ocak Perşembe Günü yine bu salonda ( Hikmet Şimşek Sanat  Merkezinde ) tekrar konserimiz'in olacağını  söyleyerek tüm Karşıyakalılar'ı davet etti. Kurum Müdürümüz Korkmaz son olarak konuşmalarında Nisan ve Mayıs aylarında Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunda sahnelenecek olan ; Milli Mücadelede yer almış Şehit ve Gazi Türk  Kadınlarımızı anlatan bir projenin sahne alacağını söyledi ve bu konuda Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Büyük Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e minnettar olduğumuzu belirtti. Kurum Müdürümüz Sayın Suat Korkmaz, konuşmalarından sonra Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi TSM Korosu Şeflerinden Birkan Balcı'ya emeklerinden dolayı çiçek takdim etti.

 

 

Bu projeyi milletimize sunan Sayın Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer'e,  İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Mücahit Yentür'e, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kadir Kadıoğluna teşekkür ederiz.

 

Katılım gösteren ve emeği geçen Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Beyhan Gökdemir'e, Kurum  Müdürümüz Suat Korkmaz'a, Müdür Yardımcımızdan Şenol Pek'e, TSM Koro Şeflerimiz'den Birkan Balcı, Uğur Tandemir ve Saz Heyetine, katılımcı Koristler'e ve de bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Karşıyaka Halkına teşekkür ederiz !

06.01.2023 116

06-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-202306-01-2023