MUHTARLAR İÇİN AİLE OKULU KURSUMUZ

4 Ocak 2023 Çarşamba günü, Adnan Menderes Anadolu Lisesi'nde, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Muhtarlar için Aile Okulu Kursu yapıldı.

Kurs Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz'ın konuşması ile başladı. Müdürümüz konuşmalarında Karşıyaka Muhtarlıklarımız ile Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi'nin iş birliğinin en iyi şekilde devam edeceğini söyledi, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi'nin her bireye yararı olabileceğini belirtti.

Müdürümüz Sayın Suat Korkmaz'ın konuşmasından sonra kurs içeriğini anlatmak üzere, Öğretmen Burçin Şenkaya derse başladı.

Emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Suat Korkmaz'a, Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarından Nuray Emekçi'ye ve katılım sağlayan Karşıyaka'nın Muhtarlarına teşekkür ederiz.

04.01.2023 152

04-01-202304-01-202304-01-202304-01-2023