EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNE PROJESİNE KATILIM GÖSTERDİK !

EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNE PROJESİNE KATILIM GÖSTERDİK !

27 Ocak 2022 Cuma günü, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Projesi kapsamında "En İyi Narkotik Polis Anne" programı düzenlendi. Programa Karşıyaka Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılarımızdan Nuray Emekçi öncülüğünde, öğretmenlerimizle beraber katılım sağladık.

 

Programa Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve İl Protokolü katılım sağladı.

 

Program Polis Akademisi Armoni Orkestrasının İstiklâl Marşını icra etmesiyle başladı. Devamında Polis Akademisi Armoni Orkestrasının beş farklı eser icra etmesiyle devam etti. Katılımcılar tarafından da eserlere eşlik edildi ve Orkestra büyük ilgi odağı oldu.

 

Orkestra eserlerini bitirdikten sonra konuşmalarını yapmak üzere İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger sahneye teşrif etti. Vali Köşger " İzmir'de, polis ekiplerinin büyük uyuşturucu çetelerine operasyonlar yaptığını, uyuşturucu kullanımının nasıl azaltılabileceğini anlattı ve çocuklarımızın bu tehlikeli maddeden uzak durması için annelerin evlatlarına olabildiğinden daha çok sahip çıkması gerektiğini belirtti. " 

 

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger'in konuşmalarından sonra, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı konuşmalarını yapmak üzere sahneye teşrif etti. Ceyda Bölünmez Çankırı konuşmalarında ; "Kendisininde bir anne olduğunu ve ilk eğitimin ailede başladığını ve çocuklarımızın arkadaş çevresini seçerken ailenin de bu konuda tedbirli olması gerektiğini vurguladı. İzmir Emniyetinin gece-gündüz operasyon düzenleyerek, İzmir'de uyuşturucu alım-satımının bitirileceğini söyledi.

 

İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı konuşmalarından sonra sahneyi, konuşmalarını yapmak üzere Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'ya bıraktı. 

 

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ; "Eğer bir konuşma yapacaksa en baştan dinleyip, en sonda konuştuğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti genelinde, Emniyet Teşkilatlarının 7/24 aktif görevde olduğunu ve uyuşturucu çetelerinin bir bir nasıl çöktüğünü anlattı, operasyonlarının titizlikle ve kapsamlı yapıldığını söyledi. Terör örgütü mensuplarının sayısının 105 altında kaldığını ve aynı şekilde uyuşturucu tacirlerininde kökünün kazılacağını söyledi. 

 

 

Annelerin Türk toplumunda ve İslam Dininde ne kadar önemli bir rol olduğunu defalarca belirten Bakan Soylu, bu konuda da Türk annelere güvenin tam olduğunu söyledi. Avrupa ve Amerika gibi ülkelerin gelişmişlik düzeyinin iyi olmasına rağmen, uyuşturucu tüketim oranın Türkiye Cumhuriyetinden çok daha fazla olduğunu söyledi, yapılan çalışmaların meyvesini verdiğini de söyledi.

 

 

Sayın Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun konuşması bittikten sonra, Bakanımız öncülüğünde "En iyi narkotik polis annelere" protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi.

 

Bu projede emeği geçen ve milletimize sunan Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger'e, İzmir Milletvekili Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı'ya, İzmir İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Şahane'ye, Polis teşkilatımıza ve Türk Annelerimize teşekkür ederiz !

27.01.2023 128

27-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-202327-01-2023